Web
prodavnica

Web
prodavnica

Prema zvaničnoj definiciji online prodavnica je sastavni deo procesa poznatog kao online kupovina ( engl. online shopping ). Online kupovina podrazumeva proces u okviru koga posetioci mogu da kupuju određene proizvode ili usluge koje se nude u okviru online prodavnice.

mac-picture

Sistem web prodavnice

U našoj ponudi možete, izmeđuostalog naći usluge izrade prodavnice koja je u suštini obavezna ukoliko se bavite trgovinom i prodajom artikala putem interneta. Nudimo izradu web prodavnice u okviru izrade web sajta ili ugradnju web prodavnice u postojeći sajt.

Cilj nam je pre svega da našem klijentu, u trenutku kada mu isporučimo gotov projekat, omogućimo što lakše manipulisanje sadržajem, lako dodavanje artikala, kategorija i ostalih detalja koji prate jednnu web prodavnicu. Posetiocima vaše internet prodavnice ćemo omogućiti detaljan i lak pregled robe, lako snalaženje kroz pretragu i stranice, što kvalitetnije informacije o proizvodima i uslugama kojima raspolažete.

Celokupan sistem jedne prodavnice se sastoji iz CMS sistem za upravljanje prodavnicom, neograničen broj proizvoda, neograničen broj kategorija, omogućeni popusti i kuponi, izveštaji od prodaje, ocene proizvoda, pretraga proizvoda, komentarisanje proizvoda, više valuta, više jezika, neograničen broj stranica sa informacijama, SEO optimizacija prodavnice i još mnogo drugih detalja koji će vašu web prodavnicu učiniti savršenim mestom za „online“ kupovinu.

Wordpress ( WooCommerce )

„WooCommerce” je Vordpresov (eng. Wordpress) dodatak koji omogućava jednostavnu prodaju i pretvaranje sajta u elektronsku prodavnicu.

Elektronsko poslovanje je trenutno izuzetno popularno zbog velikih mogućnosti koje nudi korisnicima, a pokretanje elektronske prodavnice samo je jedan od načina za ostvarivanje dodatnih prihoda. Jednostavna pretraga na Guglu ponudiće mnoštvo rezultata, ali odabir prave platforme lakši je kada znate koja je najbolja.

Kao što je Vordpres najbolji CMS, tako su i dostupni dodaci za njega vrlo korisni. „WooCommerce” je jedan od njih, jer ga jednostavno mogu koristiti i potpuni laici za savremene tehnologije.

Moguće je podešavanje besplatne dostave, kupona, popusta, pregled dolazećih porudžbina, preostale količine proizvoda, pregled dnevne, nedeljne i mesečne prodaje. WooCommerce daje prostora velikom broju priključaka i ekstenzija i prosto je nemoguće sve ih nabrojati. Pogodan je za SEO optimizaciju.

Kontakt

Kontakt

Pratite nas