Cenovnik Izrade Web Sajtova

Navedene cene se odnose na Izradu Web Sajtova i orijentacionog su karaktera. Ukoliko je Vaš projekat zahtevniji, cena će biti određena u zavisnosti od potrebnog vremena izrade.

Odgovori na Vasa Pitanja

Sta je Statican Web Sajt?

Staticni Web Sajtovi su namenjeni klijentima koji nemaju potrebu za redovnim azuriranjem sadrzaja. Sajtovi nemaju kontrolnu tablu preko koje mozete lako azurirati tekst i prvenstveno sluze kao Poslovne prezentacije.

Sta je prijavljivanje na Pretrazivace?

Prijavljivanje na pretrazivace podrazumeva povezivanje vaseg sajta sa popularnim internet pretrazivacima poput Google, Yahoo, Bing,... Ovo je prvi korak kao SEO optimizaciji Vaseg Sajta i veoma je bitan prilikom izrade sajtova!

Da li mozete ubaciti vise od 50 proizvoda?

Naravno! S tim sto se dodatno dodavanje proizvoda naplacuje. Potrebno je dosta vremena kako bi se proizvodi ubacili na sajt i time bi morali dodatno da se posvetimo vasem sajtu.

Koliko je bitno Odrzavanje Sajtova?

Zavisno od sajta, odrzavanje moze biti nepotrebno kod Staticnih do vrlo bitno kod WordPress Sajtova. Obuhvata Azuriranje WordPressa, Pluginova, otklanjanje gresaka i problema koji mogu nastati .

Sta je CMS WordPress?

WordPress je platforma koju koristi skoro 70% vlasnika sajtova kao sistem pomocu kog je veoma lako dodavati, azurirati i kontrolisati sadrzaj na sajtu. Korisnicka tabla je veoma napredna i omogucava pristup skoro svim mogucnostima sajta, analitic, optimizaciji, itd...

Sta je Hosting?

Hosting mozete zamisliti kao Kucu, a Domen kao Vasu Fizicku adresu.  Hosting je veoma bitan za sajtove, jer se svi podaci kao i sam sajt nalaze na njemu. Bez Domena i Hostinga je nemoguce imati sajt.

Kakve sajtove mozete izraditi?

Ukratko sve ,,Vrste Sajtova``. Od online prodavnica do Poslovnih Direktorijuma ( Zute-Strane ), E-Learning Platforme za Skole, Online Pijace, Drop Shipping Sajtove i jos mnoge druge!

Hajde da Počnemo

Spremni ste da napravite Veliku Promenu? Započnite sada i ostvarite svoje snove!

PRETPLATI SE

PRETPLATI SE

Sajt je jos uvek u fazi izrade i pripreme. Pretplatite se kako bi bili u toku sa nasom ponudom, promocijama i vestima!

You have Successfully Subscribed!